Conferința Naționala Pro Business Together

Aproape 200 de persoane au participat luni, 4 noiembrie 2019, până aproape de miezul nopții, la prezentările susținute de oameni de afaceri, analiști economici și reprezentanți ai autorităților publice locale, în cadrul Conferinței Naționale Pro Business Together, ediția a III-a, organizată de Asociația ProAfaceri în parteneriat cu Agenția Metropolitană Brașov (AMB) la Centrul de transfer tehnologic și Incubator de Afaceri (CATTIA) Brașov.

Echipa Breely Story a realizat cu bucurie si entuziasm, Cartea de Onoare a Asociatiei PRO Afaceri, organizatorul Conferinței de afaceri PRO BUSINESS TOGETHER în parteneriat cu AMB – Agentia Metropolitana Brasov.

Conferinta s-a desfășurat în Brașov, la CATTIA – Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic si Incubator de Afaceri, în data de 4 noiembrie 2019, incepand cu ora 17:00. Au fost prezenți  oameni din comunitatea brașoveană unde, timp de mai bine de cinci ore, au fost abordate teme orientate pe zona de business și economie prin intermediul speakeri-lor considerați modele antreprenoriale și a networking-ului de calitate: Dragoș Anastasiu, Dragoș David, Radu Limpede, Matei Dumitrescu.  Parteneri au fost : Agentia Metropolitana Brasov, Camera de Comerț si Industrie Brasov, Alchemy Business Hub, Coson Media, Herr Strudel, Atelier Baby Shop, restaurant Casa Brașoveană, Herbashop.ro, Daune Auto Brasov, Famous Gifts, Raw Visual, 3D Brasov, Cont Consulting, crama Vinarte, Mizar, Learn&Go, Pell Amar, Advance Robotics, restaurant Rawdia, 3minutesjob.ro, restaurant Adaggio, Voio Studio, Breely Story SRL, Practic Land S.R.L.

Primul eveniment la care Breely Story a participat ca partener pe zona de business si economie unde,  produsele handmade Breely Story , au aratat o alta viziune a exprimarii prin arta. Am fost incantati sa povestim despre business-ul nostru aflat la inceput de drum, lui Dragos Anastasiu, Radu Limpede si Dragos David. Mulţumim celor care au apreciat prezenţa noastră în cadrul Conferinţei !