Cum să alegi cadoul perfect?

Cadoul este o poveste despre cel care dăruieşte dar şi despre cel care îl primeşte, este despre amândoi.Un cadou îţi aminteşte despre persoana de la care l-ai primit, îţi spune o poveste despre un moment de bucurie trăit.

Cum să alegi un dar care sa fie potrivit şi care să impresioneze ? Pentru că produsele noastre sunt lucrate manual şi sunt unicat, fii sigur că nu vei da greş, oricare v-a fi alegerea ta!

Un set de agende lucrate manual, îmbrăcate în piele şi pictate manual, este alegerea perfectă pentru orice persoană, de orice vârstă, indiferent de profesie sau ocupaţie. Agendele îi pot însoţi în fiecare zi, la birou sau la cumpăraturi, amintindu-le de momentele importante din viaţa lor, pe care nu trebuie sa le piardă (rateze) şi de ce nu, amintindu-le şi de persoana care le-a oferit cadoul. După utilizarea foilor, acestea se pot înlocui de către serviciul Breely Story,la solicitare, fără costuri în afara transportului. O altă soluţie este aceea că, coperta din piele pictată manual, poate fi înrămată, fiind o amintire peste timp. Agenda care a fost scrisă, poate fi  utilizată şi ca un frumos album de familie dacă se lipesc fotografii cu cei dragi, peste notiţele scrise, fiind un album handmade deosebit şi unicat !

Tricouri sau eşarfe din mătase naturală, pictate manual, pot fi un cadou deosebit pentru zile de naştere, Sărbătoarea Crăciunului, Valentines Day, chiar şi pentru tine.

Colecţiile de porţelan şi ceainice, pictate manual, sunt potrivite pentru nuntă, botez sau pentru corporaţii care doresc să-şi personalizeze afacerea.

Piese unice si inspirate, cadourile Breely Story, fie că sunt pentru o persoana dragă sau pentru propriul dumneavoastră comfort, pentru a celebra respectul şi dragostea, recunoştinţa sau prietenia, sunt realizate de artişti cu infinită grijă pentru detalii şi autenticitate. Fiecare piesa este lucrată manual, fiecare piesă este după un concept artistic, fiecare piesă spune o poveste şi poţi fi sigur că nu vei da greş cu un cadou unicat !

Va invitam in Universul Breely Story să descoperiţi Colecţiile noastre !