Introduceți cuvinte cheie

Servicii personalizate

Servicii personalizate

Servicii personalizate

Servicii personalizate

Atunci când personalizezi un produs pe care îl oferi în dar, arăţi că ai o implicare mai mare şi acorzi mai multă atenţie cadoului pe care doreşti să îl oferi. Folosim mai multe metode de personalizare, de la pictura manuală cu mesaj şi numele persoanelor, la haine pictate manual, imagini sau simboluri reprezentative, teme alese de către cel care doreşte personalizarea.Poți alege din produsele realizate de noi sau poți porni de la o idee pe care noi o personalizăm, îi dăm viață pentru a deveni un cadou de neuitat.

Suntem un partener de afaceri pe care te poţi baza pentru a le arăta colaboratorilor şi angajaţilor tăi, că preţuieşti realizările alături de ei, oferindu-le cadouri handmade. Pentru că fiecare afacere este unică în felul ei, venim cu personalizări pe produse, logo, mesaje, care scot în evidență afacerea ta și care fac diferența.

Fiecare client  primeşte din partea Breely Story, servicii premium care se materializează în:

timp de calitate, energie pozitivă, cunostinţe de specialitate şi cele mai bune îndrumări în alegerea, personalizarea produselor și realizarea cadoului perfect .

Scrisoarea colecţiei este garanţia calităţii produselor. Piesele achiziţionate sunt însoţite de informaţii detaliate despre produs, despre producător, despre procesul de creaţie şi fabricare, despre modalităţile de întreţinere, de curăţare sau de înlocuire.

Personalizarea produselor: fie cu o monogramă, o semnatură sau un logo, un citat sau o poezie de dragoste, oferă originalitate cadourilor, spre încantarea celor care le primesc.

Apelând la serviciile noastre, detaliile vor face diferența.Personalizarea produselor pentru corporații devine mult mai ușoară, mai eficientă și cu rezultate benefice pe termen lung, deoarece specialiștii noștri îți pot oferi soluții pentru a ieși în evidență pe piață cu produsele personalizate ale  afacerii tale.

Ambalarea impecabilă şi livrarea oriunde în lume.